Pätevöidy oppimisen johtajaksi

Muuttuuko toimintaympäristönne merkittävästi? Haluatko vaikuttaa työyhteisösi menestykseen? Onko inhimillisellä pääomalla merkitystä sen synnyttäjänä? Haluatko olla ennemminkin edelläkävijä kuin seuraaja? Koetko inhimillisten ja aikaansaavan työelämän haasteen omaksesi? Aavisteletko, että koko työyhteisösi oppiminen voi olla kestävän kilpailuetunne lähde?

Jos vastauksesi olivat pääosin positiivisia, saatat olla seuraavan Oppimisen johtaja -ohjelmamme osallistuja. Olemme nyt kokoamassa järjestyksessään kolmannen ohjelman ryhmää, johon otamme hyvän vuorovaikutuksen takaamiseksi enimmillään kymmenen osallistujaa.

Oppimisen johtajana olet työyhteisösi uusi avainhenkilö, ja kykenet yhdistämään organisaatiosi ja toimintaympäristön ymmärryksen strategisen oppimisen mahdollisuuksiin. Päätavoitteesi on rakentaa yhteisvoimin kestävää ja omaleimaista kilpailuetua.

Oppimisen johtaja (CLO) 2/23 ohjelma – aloitus 21.9.2023

Strategisen oppimisen taitajaksi

Lupaamme sinulle uutta energiaa ja näkökulmia työhösi, keskustelevan toteutuksen avulla opimme toisiltamme.

Saat monipuolisia ja omien tarpeidesi mukaisia käytännön valmiuksia ja työkaluja organisaatiosi strategisen oppimisen johtamiseen ja kehittämiseen, vahvistat kokonaisuuksien hallintaa eli systeemistä osaamistasi.

Ohjelmassa on kaksi osaa. Yhteinen osuus koostuu kahdeksasta kahden tunnin webinaarista, joiden tietoperusta ovat viisi strategisen oppimisen kirjaa (kuva). Yksilöllinen osuus koostuu projektityöstä, kolmesta henkilökohtaisesta sparrauksesta ja kirjallisuusvinkeistä.

Aloitustapaaminen on torstaina 21.9.2023 klo 9.00-10.00. Ohjelman toteutus on joustava. Webinaarien aikataulut sovitetaan osallistujille sopiviksi ja henkilökohtaiset osuudet sovitaan täysin yksilöllisesti. Yhteinen osuus toteutetaan vuoden 2023 loppuun mennessä ja yksilöllinen osuus voi jatkua toukokuun loppuun 2024 saakka.

Aiempien ohjelmien osallistujien tehtävänimikkeitä ovat olleet kehittämispäällikkö, jatkuvan oppimisen tiimivetäjä, toimitusjohtaja, head of people and culture, johtaja, koulutuspäällikkö, oppimisvalmentaja, henkilöstöjohtaja ja henkilöstön kehittäjä.

Ohjelman lisäksi sinulla on mahdollisuus suorittaa tutkintokoe, josta saat Oppimisen johtaja (CLO) -tutkintotodistuksen.

Ohjelman investointi on 3 450 euroa (+ ALV 24%) ja tutkintokokeen hinta on 490 euroa (+ ALV 24%).

Osallistujien kokemuksia

”Edelläkävijöiden on vaikea löytää sopivia koulutuksia. Sellaista, jota olin jo pitkään etsinyt, ei tullut vastaan. Kunnes aloitin Oppimisen johtaja CLO-koulutuksen. Suosittelen.” – Susanna Sankala, koulutusfuturisti, digiajan osaamisen kehittäjä

”Vahva suositus oppimismyönteisten työyhteisöjen johtamisen kehittämisestä kiinnostuneille!”– Anne Korhonen, Kehityspäällikkö ja jatkuvan oppimisen asiantuntija, Tampereen yliopisto

”Olen ollut tyytyväinen. Minun mielestäni CLO-ohjelma sekä toteutustapa ovat olleet hyviä.” – Ari Lahdenkauppi, johtaja, Taloushallintoliitto

Keskustellaan lisää 😊

Keväisin terveisin

Juha Koskinen

juha.koskinen@ajantieto.fi

050 – 3424206

Lisätietoja ja esite

Ilmoittautumiset