Kirjatilauksen tehtyäsi saat tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tilaus maksetaan toimituksen jälkeen laskulla. Toimitamme kirjatilaukset paketin koosta riippuen joko tilauksessa haluttuun toimitusosoitteeseen tai pakettina noudettavaksi erikseen sovittavasta paikasta. Tilaajan tulee tilauksen vastaanotettuaan tarkistaa, että sen sisältö on kunnossa.

Kirjatilaus lähetetään muutamassa arkipäivässä. Mahdollisista muutoksista olemme yhteydessä sähköpostitse. Hinnat ovat ilmoitettu euroissa ja sisältävät arvonlisäveron. Kirjojen arvonlisävero on 10%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Hinnat saattavat muuttua ylös- tai alaspäin, asiakkaalle on kuitenkin voimassa tilaushetkellä ilmoitettu hinta. Laskun maksuehto on 10 päivää. Hintaan lisätään toimituskulut. (Esimerkkejä toimituskuluista (sis alv): Yksi kirja 4,50 eur, kaksi kirjaa 6,50 eur, 3-4 kirjaa 8,50 eur.)

Varaamme oikeuden kaupan peruuttamiseen. Ajantieto ei vastaa mahdollisista viivästyksistä, teknisistä virheistä tai virheistä artikkelitiedoissa. Pidätämme myös oikeuden kaupan peruuttamiseen, jos tuote on loppunut. Tilauksen peruuntuessa asiakkaalle lähetetään sähköpostitse tieto asiasta, ja jo maksetusta tilauksesta palautetaan rahat.

Säilytämme kaikki asiakastiedot turvallisesti eikä sivustossa antamiasi tietoja luovuteta kolmansille osapuolille. Ajantiedon tietosuojaseloste https://ajantieto.fi/tietosuojaseloste-ja-sivuston-kayttoehdot/

Ota tarvittaessa yhteyttä:
info@ajantieto.fi, puh. 020 7411 080
Ajantieto Oy, ajantieto.fi