Maksuton – Strateginen oppiminen ja oppimiskulttuuri

Pe 08.04.2022 klo 08:00 – 09:00

Asiantuntija Juha Koskinen, Ajantieto Oy

Juha on strategisen oppimisen tienraivaaja ja tietokirjailija. Hän on toiminut johtajana, strategina, yrittäjänä, työelämätaitojen kouluttajana ja konsulttina kansainvälisistä korporaatioista start up -yrityksiin, julkisen sektorin toimijoista taideorganisaatioihin. Juha on nykyajan metsästäjä-keräilijä, monien liemien kokki ja Ajantiedon toinen yrittäjä, DI ja VTM.

Kohderyhmä
Strategisesta oppimisesta ja ajatuksia tuulettavasta keskustelusta kiinnostuneet

Tavoite
Saat strategisen oppimisen oivalluksia omaan elämään ja työyhteisöön

Sisältö
Keskustelemme strategisen oppimisen pääkohdista ja käytännöistä elämässämme ja työyhteisöissämme.
Tule mukaan keskusteluun, jolla on merkitystä!

Lisätietoja
Vuoden 2022 maksuttomien keskustelutilaisuuksiemme teema on Strateginen oppiminen, jota pohdimme eri näkökulmista.

Strateginen oppiminen muuttaa elämäämme ja työyhteisöjämme inhimillisemmäksi ja kannustavammaksi; samalla kohentuu myös aikaansaavuutemme ja menestyksemme sekä kestävän kilpailuedun mahdollisuudet kasvavat.

Strategisen oppimisen pohdintatilaisuudet perustuvat Juha Koskisen aihetta käsittelevään kirjatrilogiaan: Relewant – Onnistutaan oppimalla (Ajantieto 2020), Oppimisen johtaja (CLO) (Ajantieto 2021) ja Strateginen oppiminen (Ajantieto 2021).

Suosittelemme kirjojen lukemista, mutta mukaan voi tulla ilmankin, koska Juha Koskinen alustaa kulloinkin teemasta ja johdattelee
keskustelua. Kirjat voi hankkia itselleen teemasivuiltamme strateginenoppiminen.fi/kirja/ tai kirjakaupoista (esim. Suomalainen)

Paikka
WEBINAARI

Ilmoittaudu mukaan